Placari cu sticla colorata

Porneste intr-o calatorie in lumea culorilor si lasa-te inspirat... Poti aduce in casa  mister, modernism sau crea iluzia de spatiu  in incaperile mici  cu ajutorul sticlei colorate -  material nobil prin excelenţă! Se poate alege oricare dintre sutele de culori si nuante disponibile, de la rosu aprins pana la albastru violet, pentru a asorta sau a obtine contrastul dorit. Sticla poate fi taiata in diferite forme, pot fi decupate gauri pentru prize sau alte accesorii, apoi  acesta este securizata.

Multifunctionalitatea si imaginea estetica a sticlei ii ofera multe avantaje fata de celelelte materiale de constructie:

Capacitatea mare de a reflecta lumina. Spre deosebire de faianta obisnuita, panourile decorative din sticla colorata pot contribui la marirea vizuala a unei bucatarii de mici dimensiuni, datorita faptului ca sticla reflecta foarte bine lumina.

Dimensiunea ideala. Panourile din sticla colorata folosite in placarea anumitor zone din bucatarie (pe peretele din zona blatului de lucru, de exemplu) se realizeaza la comanda, in baza unor dimensiuni exacte. Asadar, la montare se vor incadra perfect in spatiul pentru care au fost comandate.

Suprafata perfecta, finisaj impecabil. Datorita faptului ca panourile din sticla sunt realizate dintr-o singura bucata, fara a necesita umplerea rosturilor si a imbinarilor (pentru ca acestea nu exista), peretele astfel placat ramane perfect neted.

Usor de curatat si intretinut. Panourile decorative din sticla se intretin la fel de usor ca orice ferestra, cu ajutorul solutiilor pentru geamuri.

Specialiştii în design interior recomandă din ce în ce mai mult folosirea sticlei.

Lasa-te inspirat si da un strop de culoare casei tale!

 

 

 

 
 
Cuvinte cheie: ferestre termopan, ferestre termopan cluj, geamuri termopan, geamuri termopan cluj
Intech Ferestre termopan Cluj 2010