Usi si ferestre din Aluminiu

Avantaje:

  Suprafetele vitrate mari

  Spatiile inundate de lumina si o atmosfera deschisa

  Suprafete netede, usor de curatat

  Posibilitati flexibile de utilizare

·  Finisaje: bicolor, anodizat

·  Vopsire in orice culoare RAL, pestrit si texturat, imitatie lemn

 

       
Sistem usa Millennium Plus cu BT
Sistem Cor-Vision glisanta cu BT
Seria Premium aluminiu-lemn cu BT

Sistem Cor-70 Foaie Ascunsa CC16 cu BT

Sistem de usa pietonal drept de 70 mm cu Bariera Termica pentru spatii comerciale si cladiri.
Cu o valoare de transfer termic a tocului de la 1,5  W/m²K, atinge unele prestatii termice foarte bune si posibilitatea de vitrare ii ofera o izolare acustica maxima.
Posibilitatea folosirii balamalelor cu rezistenta mare (aplicate sau balamale pe canal refortate) capabile sa suporte pana la 220 kg. greutate pe foaie.
Posibilitatea folosirii balamalelor  ascunse cu dimensiuni si greutati maxime pe foaie de 2.700 mm. inaltime, 1.500 mm. latime si 120 kg. si cu deschidere maxima a foii  de 100º.
Prezinta solutii de finisare la sol.
Se poate folosi ca iesire de urgenta cu dispozitiv antipanica dupa normativa EN 179 si EN 1125.

 

 

Sistem de glisanta cu Bariera Termica cu un design avangardist care permite o foarte buna luminozitate cu minimum de sectiune de aluminiu vazuta.Cu un design elegant incearca sa ofere luminozitate maxima cu sectiuni de toc minime, intre  9-14% profil din  toata suprafata.
Prezinta sectiune centrala vizibila doar 20 mm, sectiune laterala 77 mm. si inferioara/superioara de 57 mm. Posibilitate de incorporare in finisaj a tocului inferior, superior si lateral.
Posibilitate de unire a foilor in colt de  90º fara montanti. 
Pentru versiunea cu 1 cale de rulare, compusa din fix si foaie, prezinta cale de rulare ascunsa in zona fixa.
Prezinta un nou toc, pentru 2 si 3 cai de rulare, care permite folosirea unei cai de rulare de inox ce le confera o glisare mai fina, o greutate mai mare a partii glisante (pana la 320 kg)  si o durata mai mare de viata.
Sistem de montare traditional cu toc perimetral si foi cap la cap care permite demontarea foii in cazul in care se sparge sticla, sau in cazul in care profilul de aluminiu este deteriorat,  etc. Exista posibilitatea folosirii inchiderii multipunct pe tija.
Evolutia seriei Cor Galicia Premium, un sistem mixt de aluminiu-lemn cu rupere de punte termica, de 66.4 mm adancime toc,  presupune utilizarea unei feronerii standard cu posibilitate de tripla reglare si fixare frontala.
Acest format pentru profilele exterioare de aluminiu asamblate cu bare de poliamida de 14,6 si 16 mm  configureaza o zona de rupere de punte termica ce imbunatateste notabil izolarea termica, ajungand la valori minime de transmitere a tocului de 1,3 (W/m²K).

Uniunea foilor exterioare de aluminiu si a modulelor interioare de lemn se realizeaza in doua modalitati: prin intermediul fixarii independente cu clipuri ( permite inlocuirea modulelor si posibilitatea de finisare a lemnului diferentiat de furnizarile obisnuite) si prin intermediul garniturilor EPDM. In ambele cazuri, acest ansamblu asigura o perfecta absorbtie a diferitelor dilatarii ale acestor materiale.

Aluminiu exterior: Culori vopsire (RAL, pestrit si texturat); vopsire: imitatie lemn, antibacteriana, anodizat

Lemn  interior: Stejar american, sapelly, pin mellis alte optiuni la comanda ( pentru care se utilizeaza  un lac ecologic fara dizolventi, transparent si satinat). 

 

Sistem de fereastra cu balamale de 70 mm.  cu foaie ascunsa care pastreaza coeficientul termic si profile zvelte.
Datorita designului profilelor care mentin foaia total ascunsa de exterior, in asa fel incat este imposibil de distins zonele fixe de cele cu deschidere, s-a reusit minimizarea sectiunii de profil vazut de aluminiu pana la  70 mm, marind astfel suprafata de vitrare a ferestrei.

Finisaje: Posibilitate bicolor, anodizat

Culori vopsire: RAL, pestrit si texturat, imitatie lemn, vopsire antibacteriana.

 

 

 

 
 
Cuvinte cheie: ferestre termopan, ferestre termopan cluj, geamuri termopan, geamuri termopan cluj
Intech Ferestre termopan Cluj 2010