Informatii tehnice utile

              În cei peste 19 ani de când producem ferestre, am verificat şi apoi am selecţionat materialele cele mai bune, astfel încât  produsele finite să fie cât mai fiabile şi să răspundă nevoilor clienţilor. În anul 2005, în urma inspectării de cǎtre reprezentanţii REHAU AG, INTECH a obţinut Rehau Qualitätszertifikat în urma  încercărilor produselor INTECH la Institut für Fenstertechnik ift Rosenheim GmbH, Germania. Ce înseamnă pentru noi Qualitätszertifikat ? Semnifică  respectarea  tuturor normelor de calitate ale REHAU AG  Germania, o atenţie sporită faţă de cerinţele clientului şi o pregătire mai bună a personalului (vezi aici). În 2007 am implementat sistemul de management al calităţii în conformitate cu standardul ISO 9001:2008, sistem certificat de TÜV Rheinland.


INTECH promovează în producerea ferestrelor PVC sistemul german de profile REHAU pentacameral  cu profilul de cercevea rotunjit de 80mm grosime, iar tocul si montantul de 70mm. Astfel cerceveaua (partea mobilă a ferestrei), fiind mai adâncă cu 10 mm decât tocul,  iese în exterior peste acesta, acoperă şi protejează îmbinarea şi garniturile de radiaţiile solare, îngheţ, averse de ploaie, măreşte substanţial durata de viaţă a acestora, păstrând astfel căldura şi liniştea locuinţelor  clienţilor  noştri. Coeficientul de transfer termic al profilului este cuprins între 0.73 şi 1,3 W/mpK. Din experienţa Rehau în industria aeronautică şi spaţială, din 2010 este disponibil pe piaţă şi profilul Geneo, cu cea mai ridicată eficienţă energetică din clasa sa, destinat ferestrelor care îndeplinesc standardul casei pasive sau pentru case cu un consum energetic redus.

Feroneria WINKHAUS, fabricată în oraşul Telgte, Germania, cu o tradiţie de peste 150 de ani, răspunde tuturor cerinţelor de pe piaţă, şi mai ales, nevoilor de siguranţă antiefracţie. Multe sisteme, utilizate astăzi de producătorii de feronerie, au fost inventate şi introduse pe piaţă de WINKHAUS.  Sistemul de microventilaţie, închiderea de siguranţă tip ciupercă, colţarii care rigidizează cerceveaua, balamalele “L” proiectate pentru a rezista la 120 Kg, sunt doar câteva  inovaţii în domeniu.
Mecanismul de aeraţie în trepte este o dotare opţională care permite realizarea unei economii la agentul de încălzire şi împiedică  producerea de condens şi mucegai, prin optimizarea  procesului de ventilaţie. Este disponibilă în varianta cu una sau 5 trepte de microventilaţie.
            Ranforsarea profilelor de PVC se face cu armatură din oţel galvanizat. Tipul de armatură se alege în funcţie de momentul de inerţie necesar Ix, Iy după un program computerizat de calcul şi conform normelor impuse de respectarea Know-How-lui oferit de REHAU AG-Germania. Cu materialul revoluţionar RAU-FIPRO® (patentat de REHAU AG) se pot executa deschideri de dimensiuni mari, imposibil de realizat cu alte sisteme de profile.
            Geamul  termopan trebuie să izoleze termic foarte bine, pentru că reprezintă 80-85% din suprafaţa unei ferestre. Un geam termopan clasic cu Argon si Low-E are  o pierdere de căldură de 1.1 W/mpK. În contextul actual al scumpirii continue a energiei, considerăm că este benefică folosirea geamului termopan cu Argon si Low-E Extreme cu o pierdere de căldură de doar 1.0 W/mpK, adică o economisire la consumul de energie cu 10%. Se obţine astfel izolaţie superioară, reducându-se substanţial cheltuielile de încălzire iarna şi de răcire vara.
 Garniturile sunt un factor important care contribuie la calitatea, şi mai ales la durabilitatea etanşărilor ferestrei. INTECH recomandă alegerea etanşării cu două garnituri duble din EPDM, care,  faţă de garniturile din PVC sudabile sau din cauciuc, au urmatoarele avantaje: rezistenţă sporită la factorii de mediu, nu se "coc" şi  rămân elastice iarna la temperaturi scăzute. Garniturile EPDM originale  sunt înseriate, ca o garanţie a calităţii.
INTECH  oferă şi tâmplărie din aluminiu ca o soluţie pentru: uşi glisante, compartimentări interioare, luminatoare, pereţi cortină.
Prin experienţă, preţurile practicate, calitatea produselor, promptitudinea atât în execuţie cât şi ulterior în asigurarea service-ului (48 ore de la sesizare), încercăm sǎ satisfacem pretenţiile clienţilor noştri, pentru a ne păstra în continuare bunul renume al firmei.
Când solicitaţi o ofertǎ de la o altă firmǎ, verificaţi dacǎ îndeplineşte toate caracteristicile subliniate în aceastǎ  sumarǎ prezentare.

 

 
 
 
Cuvinte cheie: ferestre termopan, ferestre termopan cluj, geamuri termopan, geamuri termopan cluj
Intech Ferestre termopan Cluj 2010