Siguranta

Stiaţi că:

 
Numărul furturilor a crescut în 2009 faţă de 2008 cu 17.5% Detalii aici.( Link (http://www.politiaromana.ro/date_statistice_anul_2009.htm );  
  1. La fiecare 4 minute, în Germania se pătrunde prin efracţie într-o locuinţă.
  2. În 35% din cazuri, pătrunderea prin efracţie se face pe la fereastră.
  3. Una din cele mai întâlnite metode de spargere este deplasarea din exterior a feroneriei ferestrei, până când mânerul ferestrei ajunge în poziţia deschis. Mai apoi hoţul poate intra foarte uşor în locuinţă. Vezi video aici.
  Cu ajutorul unui mecanism de blocare brevetat, introdus în mânerul Secustik® , se împiedică manevrarea acestuia din exterior prin intermediul feroneriei. Clicul de precizie, care se aude la acţionareeste asemănător cu încuietoarea cu cifru a unui seif şi vă asigură : Funcţia de siguranţă este activată! Acest clic este un element în plus pe care îl puteţi auzi pentru siguranţa dvs.- de a fi protejaţi în propria locuinţă.
Cum funcţionează? La rotirea mânerului ferestrei, bolţurile de siguranţă plasate pe arcuri înclichetează cu un clic de precizie în degajările speciale prevăzute în carcasă, ceea ce produce zgomotul tipic Secustik® pentru un plus audibilla capitolul siguranţă. Pe parcursul mişcării de rotaţie, bolţurile de siguranţă sunt antrenate de elementul de cuplaj în celelalte degajări, înclichetând de fiecare dată cu un sunet audibil.
Mânerele Hoppe sunt remarcate prin materialele de cea mai bună calitate, design plăcut funcţionalitate fără compromisuri. Iar mânerele Secustik® oferă în plus şi un sistem de siguranţă important pentru protecţia dvs. Mecanismul de blocare cu autoasigurare înclichetează la acţionare în diverse poziţii ale mânerului cu un clic de precizie audibil şi împiedică deplasarea feroneriei ferestrei din exterior.
Mânerele Hoppe Secustik® corespund directivei AhS RAL-RG607/13 şi cu siguranţă şi aşteptărilor dvs personale.
 
 

 

 
 
    Cuvinte cheie: ferestre termopan, ferestre termopan cluj, geamuri termopan, geamuri termopan cluj
Cuvinte cheie: ferestre termopan, ferestre termopan cluj, geamuri termopan, geamuri termopan cluj
Intech Ferestre termopan Cluj 2010