Despre noi

Cine suntem?

S.C. INTECH S.R.L. este o organizatie orientata catre client, având ca domeniu de activitate: fabricarea si montarea de tâmplarie din aluminiu si PVC.

Sub numele INTECH sunt stransi 19 ani de experienta si personal angrenat în activitati de productie, montaj si consiliere tehnica, dintre care 4 absolventi ai Academiei REHAU.
Incepand cu februarie 2008 INTECH a implementat SR EN ISO 9001: 2008 pentru producerea si montajul de tamplarie din PVC si Al.

Viziunea INTECH

            În viziunea noastră, clientul are dreptul să cunoască toate informaţiile necesare pentru a face alegerea ferestrelor care i se potrivesc cel mai bine. Să respectăm şi să tratăm clientul aşa cum fiecare dintre noi ne-am dori să fim trataţi când suntem în poziţia de consumatori. Mai mult, să anticipăm nevoile clientului, pe cele prezente şi o estimare a celor din urmatoarele două sau trei decenii. Considerăm că nu este suficient să oferim un produs de calitate superioară. Dorim să oferim pe lângă un produs personalizat pentru fiecare client, şi servicii post vânzare (garanţie, service etc.), care trebuie sa fie executate astfel încât beneficiarul să se poată bucura şi să privească cu plăcere toată viaţa prin ferestrele INTECH.

 

Ce va oferim?

  • Consultanta tehnica de specialitate în stabilirea solutiilor tehnice, alegerea tipului de tamplarie potrivit, al feroneriei si a sticlei potrivite, în functie de dimensiunile si conditiile proiectului;
  • Livrarea la termen si montajul tamplariei;
  • Service în garantie si post-garantie;
  • Informare cu privire la exploatarea corecta a tamplariei cu geam termopan, a accesoriilor, disponibila prin instructiuni de folosire a sistemelor, pentru asigurarea unei durate de viata indelungata a acestora.
 
 
Cuvinte cheie: ferestre termopan, ferestre termopan cluj, geamuri termopan, geamuri termopan cluj
Intech Ferestre termopan Cluj 2010